SAGASTIA

Andoaingo Gaztañaga sagardotegiko sagardia

SAGASTIA

Sagastia: bere jatorria eta etorkizuna

Gaztañaga upategiko sagardoa sagardo barietate ezberdinekin egiten da, sagastietatik. Familiak 4 hektarea sagarrondo ditu, Gipuzkoako orografian banatuta, eta barietateak aukeratzea eta sagastiak zaintzea erabakigarriak dira kalitate handiko produktua egiteko.

Euskal sagar barietateak!

11 sagar mota ditugu gure sagastietan: gezak, garratzak eta mikatzak: Patzolua, Moko, Saltxipi, Urdiña, Urtebi Handi, Urtebi Txiki eta Txalaka, besteak beste. Euskal Sagardoa Jatorri Deiturak baimendu eta bermatutako barietate horiek familiaren ezagutza eta esperientziari esker hautatzen dira Gaztañagan. Horrek guztiak kalitate eta ospe handiko edaria bihurtzen du Gaztañagako sagardoa.

Andoaingo Gaztañaga sagardotegiko sagastia loretan
Scroll to Top